onsdag 24 september 2008

Nappkille eller tumkille??

Eller kanske en fingerkille...detta e Noahs nya grej, ligga i babysittern två fingrar i munnen och hålla sig i kanten...ser ut som att han e rädd för att ramla ut hihi...


Hua hua ja e trött ida, barnen har vaknat om vart annat i natt och jag har knappt sovit i mellan (det negativa med två barn) och Alvin som idag inte har feber längre tyckte att klockan 7 var en bra tid att vakna en dag som denna...och kort därefter tyckte även lillebror att det var dax att gå upp.

Kanske skulle gå ut å kolla posten...ropade hem massa stämplar igår på tradera, betalade blixtsnabbt och fick omdöme minst lika snabbt så kanske, kanske kan de komma idag :-D
Kanske ska passa på att vila lite med, Frida och Camilla kommer idag för att planera festen så jag kanske ska kunna komma fram med några fler kreativa ideer än "sova, sova, sova, gäsp" ;-)
Men kollar jag posten och stämplarna har kommit så kommer jag inte få ro att sova...dilemma detta...ne nyfikheten tar över, posten nästa!!
seeya!

1 kommentar:

Emma sa...

Haha,, jaa visst, panduroavdelning på barnhuset i stenungsund!! vääldigt mkt trevliga grejer!! kramkram och tack för igår!!