fredag 17 april 2009

Snart kommer Mamma o Millan-utan barn, inte speciellt ofta vi umgås bara vi...eller ja, de kommer de ju bli, bara Alvin o Noah får gått o lagt sig så kommer vi ju kunna umgås bara vi hahahaha

Först ska vi upp till Frisören för att kolla hur Millan ska ha sitt hår, ja har ingen aning så Keth kommer få komma med goda ideer :)

Ja e slut på såna just idag-braiga ideer alltså...satt med mina blockljus förut, för att pimpa dem lite inför bröllopet (som jag för bara nån halvtimme sen insåg är om bara EN MÅNAD!!!!!!HJÄLP!!) men inga bra ideer sprutade ut som de brukar, får skylla på mina minimala timmar av sömn...eller nåt....

Imon väntar en dag på stan bara vi, fullt upp med att hitta en tärnklänning till Millan, supersystern har lyckats gå ner 10!!! (Japp, ja skriver rätt) kg på 7 veckor eller nåt (nu fattar ni varför ja kalla henne supersystern va??) så nu håller hon på att dö av nyfikenhet på vad de finns för några fina (lila förhoppningsvis) klänningar därute :)

Nepp nu väntar grillen, fläskfileen ska på och de ungsbakade grönsakerna ska in i ugnen...sen så får javäl hitta nåt recept till efterätt...de va ju igentligen de ja gick in på nätet för att göra...aldrig nån ordning på mig!!

Puss

2 kommentarer:

Botchow sa...

Va?? 10 KG?? Det e ju galet! Woow! Sag grattis till henne fran mej, och Hoppas ni hittar en riktigt fiiin klanning till Millan!
Pusspuss!

Anonym sa...

Kul att du gillade att spela in! Det blev bra som fasen =)

Har inte hängt på din blogg så mkt men får kolla in den lite.