onsdag 15 april 2009

Shit vilken helg!

Vilket väder! Trots att Alvin blev sjuk så där lagom till helgen så har vi vart ute massor massor och åter massa!! :D


Trädgården får sig verkligen en upputsning, den kommer ju vara i blickfånget den 21 maj liksom ;-) kommer absolut inte att hinna allt men man gör de man kan. Fredagen gick åt till att först städa upp ordentligt här inne, gick rätt så fort när man var två...tänk om man alltid kunde vara det.

Sen bar det av till Halmstad, lillasnuttran fyllde 2...shit vad tiden går! känns som igår när man satt och passade Tildan när Millan och Andreas åkte inpå överburenhetskontroll som senare blev igångsättning.


Vi hade våra funderingar på om vi inte skulle åkt, Alvin var så konstig så vi antog att det skulle bli nåt utav de...men vi åkte och det var den jävligaste resan jag nånsin gjort ( kan de va så jävligt att ha ungar i bilen?????) Alvin grät i princip hela vägen o de få gånger han inte grät så grät Noah, inget kunde få honom att sluta så de var bara att köra på...tillslut kom vi fram och döva av gråt, blinda av ilska fick vi äta upp våra irritationer och hårda ord, för han hade ju faktiskt feber stackaren...men ett trevligt kalas blev det ändå (där hade det vart lite bättre om man bodde närmre varann, då hade man ju kunnat åka hem, men men).

Lördagen var febern borta igen (konstigt), staratde dagen med att måla påskägg, Alvin var en riktigt picasso Noah målade på sitt sätt ;)

Sedan tog vi oss ut, för en lugn dag i solen, luntade upp längst gärdesgården (haha fult de stavades, så säger man ju inte) fiiint blev det, allt skräp från trädgården eldades upp, alla var vi lite i extas haha...alla utom mamma som efter en hård arbetsdag kom hem och såg att vi eldat och sa surt: Kunde ni inte väntat på mig. (Vi gillar att elda i våran familj).
Iallafall så valde vi att stanna hemma eftersom gårdagen hade vart som den vart, så vi satte oss och grillade i det fina vädret, barnen lekte tillsammans i gruset (där en eller två stenar slank in i munnen på herr klåfinger) en perfekt grillad fläskfile och potatisgratäng blev resultatet, denna njöt vi av på våran (nästan) för varma altan (älskar denna altan, pensionärskuvös JAVISST! men fan va go den e å sitta i på våra lite kyligare vårkvällar)





Trött Noah efter en hård dag...

Söndag, var det väl igentligen meningen att vi skulle vara ännu mer ute men jag fick ont i magen, så det blev en rätt så slapp dag, på kvällen skulle vi till Hans Morbror mfl på kalas, men ja orkade inte så de åkte själva, så för mig blev det en kväll ensam med tv:n...inte fel ;-)


Måndag tog vi nya tag och kämpade oss upp i Lyckan som (förhoppningsvis) ska vara där vi gifter oss, ett riktigt träningspass fick vi oss, 3 timmar gick mamma, pappa och jag och drog på grenar och sly som vi ska elda (moahhahaha) om nu vädret tillåter nån dag. Hem o grilla korv med Hans som hade gjort massa i trädgården under tiden. Sen var det bara att gå in och ladda om, för nu skulle det bära av till Tyskland!



En sväng i sandlådan hann vi med


Pappa kom och hämta vid 10 på kvällen, och iväg åkte vi för att göra ordning bussen, eftersom Pappa skulle jobba samtidigt.
Efter 24 timmar i en buss med världens knäppaste, underligaste och väldigt roliga människor så e ja nu hemma och är super trött (kan ju bero på att Noah inte sovit mycket inatt heller, eftersom det nu är hans tur att bli sjuk) MEN vad nöjd jag e, massa sprit inhandlat, bara bubblet kvar, som var billigare att köpa här hemma och lite gott att blanda med. Måste erkänna att man fick lite köpmani där nere, e ju rätt långt ifrån våran värld, att gå in i första bästa affär och mötas av diverse reklam om en massa sprit och sen erbjudas en liten hutt av de senaste inkomna vinet...hehe tänk de på Maxi...istället för en lite youghurt hutt fylld av vitaminer så erbjuds man en liten hutt fylld med sprit...moahhahah
Iallafall: en sak till att bocka av från den "lilla" listan :)


Idag? Lugnt lugnt lugnt, inget dagis (vi försov oss), sen blir det nog en liten tur till Pappa, han fyller ju faktistk år idag! GRATTIS Papps på 59 års dagen :)..det kommer bjudas på tacogratäng har ja hört ryktas om å de vill man ju inte missa :D
Köpte sprit till honom i present, han gick i varje affär vi va i och fingrade på en black famous grouse, men köpte den aldrig trots massa påtryckningar från mig och en hel del dreggel ifrån hans del...så tillslut stack jag in en extra gång och köpte den utan att han såg de..han kommer nog bli förvånad, eftersom han tror han hade koll på vad ja köpte (eftersom det var hans jobb) men ja gjorde en deal med chefen :)
Förresten har försökt få en film på Noisen när han går men de e ju lögn i världen för varje gång han ser kameran blir han så exalterad att han sätter sig ner och kryper för att ta den...MEN i helgen lurade vi honom mohahahahah
So here it is...




Nepp nu blir de lunch snart här hemma...see ya!

1 kommentar:

Botchow sa...

OH MY GOOOOOD!!! Titta pa honom!! Shit! jag e verkligen impad, han e ju for fasen bara 10 manader!! Vilken superman!! Supernois!!! Och han e ju sa glad ocksa, verkar verklinge helt impad av sej sjalv haha

Och du, fasen vad jag garvade at eran bilresa, kan verkligen se det framfor mej hahaha....kan tanka mej att det inte var lika roligt for er dock :-)
Naaa, ska ni inte satta er pa ett plan a aka 16 timmar hit?? Va?

tssss