onsdag 24 juni 2009

Välkommen...eller ska man skriva ovälkommen??

Iveckan välkomnade vi 3 års trotset här hemma...med andra ord så har vi det sååå mysigt, med fina ord som "dumma mamma" och "tyst med dig!" vart har en snart 3 åring lärt sig detta???

Som alltid när jag tycker att allt blir liiite för jobbigt tar jag till flykten, till en av alla mina hobbies, denna gången blev det scrapping, fick gjort 2 st Lo:s igår och är på god väg med den tredje...med andra ord jag flydde rejält ;)...man kan undra varför man inte väljer en lite mer utomhushobby när det fina vädret infinner sig men...man kan ju inte styra över begäret haha...
Så här blev de iallafall :)

Hur som helst så känns de inte roligt och det är emot våra principer, att ställa in saker för att man har ett trotsigt barn, men just idag så orkar ja bara inte...thats it!
Ikväll blir de årets första höinkörning, vädret kom som på beställning och just nu ser det kanon ut :) men eftersom man gjort detta nu i måånga år så vet man att de svänger fort, imon kanske de kommer en skur o så e man tillbaks på noll men men...det är livet som bonne ;)
pöss

Inga kommentarer: