söndag 23 november 2008

ny vän...

Ja har fått en ny vän...en riktigt bra sådan. Startade riktigt konstigt allting, men OJ vad bra det känns, kan prata så jäkla bra om allt å har enormt roligt ihop...i en annars så jobbig vardag med en lillbus som sover sådär så e detta så jäkla härligt!! Tack för ida :)

Så vad har hänt sen sist?

Massor ;)

Har äntligen fått gjort Alvins dagis bok, har haft lite ågren över att han inte fått med sig sin, medans alla de andra barnen har sina...undra om barn tänker på sånt?? Det dåliga samvetet har gnagt i mig iallafall!! För er som inte vet vad en dagis bok är det något som vi föräldrar får förfrågan om att göra, enda kravet är att det ska vara en bild på barnet på framsidan...och sen får den innehålla så mycket eller så lite som möjligt...å ja e ju inte som andra utan jag har ju smyckat denna "a la scrapbooking" ...mycket nöjd med resultatet dock!

Har hållt på med hästarna en del, fått in Elin på horsemanship (Skitskoj) så nu håller vi som bäst på att lära varandra allt vi kan hoho...så jäkla roligt när man kan dela varandras kunskap.
Idag tog vi dock en ridtur, en lååång riditur i det underbara vädret, behövde nog vi efter vårt fall sist :D Snacka om svettiga hästar när vi kom tillbaks!

åååå i torsdags så kom jag äntligen iväg för att hämta sakerna ja beatällde på stämpelstudion gör nöjd blev jag, så nu målas det tomtar med distresser här hemma kan ja lova ;) ett 3 d lack slank även ner, super nöjd över detta roliga klet ;) en hörnstans å en ny penna...en "enna" som Emma å ja kallar den haha
Måste ju tipsa alla pysselsugna som bor på västkusten om just hennes prylar, hon e superduper billig i jämförelse med andra, hon berättade att hon istället har en liten högre frakt MEN vad gör det om man ändå bor här å får lov att hämta sakerna på plats...stämpelstudion alltså...

å igår förhöjde jag julkänslan ännu mer än vad jag haft redan innan, vi stack till julmarknaden på Bohus Fästning, gör mysigt!! Alvin fick träffa tomten å fick en liten julklapp, han var som förtrollad, precis som barn ska vara :D Strosa runt där, sjungandes på julmusik, med frusna fingrar å tår, med en lussekatt i handen...de e SÅ de ska vara runt jul..

Just nu står de en kaka i ugnen som ja å kärleken ska mumsa på ikväll, framför "Ensam mamma söker" (final) skoj skoj :) å så blir de såklart lite pysslande med våra julkort!

Najs!

Inga kommentarer: