torsdag 11 november 2010

NäHä

Kan ja inte göra annat som är till nytta kan ja lika gärna blogga lite :)
I torsdags var det dags för Alvins 4 års kontroll, lite sent men visst, fick ju reda på i somras eller kanske tom innan sommaren att alla bvc sköterskor hade slutat samtidigt, utan att varken meddela eller informera. Iallafall så kom vi dit, jag hade sagt som vanligt till Alvin att vi skulle dit och väga och mäta oss, men tji fick vi, det väntade ett stort "test", syntest, ordtest, räknetest, färgtest, uttalstest, koncentrationstest och det vanliga längd och vikt...det var jätte intressant att sitta och titta och lyssna på allt som gjordes, det var ju helt nytt, inget sånt här har gjorts innan, med andra ord så har ju inte våra förra sköterskor gjort sitt jobb!!
Dessutom så nämnde jag att Alvin hade haft lätt feber några dagar och jag funderar på om ja ska boka tid på VC, och vips så hade hon bokat en tid på VC för oss...vår nya bvc"tant" som vi kallat vår förra haha heter Sarah tror ja, hon var grymt bra, duktig med Alvin och svarade jätte bra på mina frågor, bla om sömn. ÄNTLIGEN så känns det som att man kan vända sig till bvc för att rådfråga om saker och ting! Så tack Gun, Laila, och Sophia att ni valde att sluta, vad det nu var för orsaker så tack =)
Ser fram emot Noahs 2 1/2 års kontroll
Alvin är numer 109 cm lång och väger 19.7 kg...inte konstigt att alla 104 kläder plötsligt var urväxta ;)
och domen blev sådan att hon ansåg Alvin vara ett väl koncentrerat barn som kommer att fungera bra i skolan, med tanke på att han kunde koncentrera sig så pass bra trots en lillebror som stökade runt och levde loppan hihi
alla tester blev Mycket Väl Godkända.
Mamman var nöjd och stolt så hon nästan sprängdes...

Inga kommentarer: