måndag 22 november 2010

cliffhanger!

haha vilken snygg cliffhanger ja lyckades med :) men när väl beslutet var taget så lättade allt och dagarna bara rann på, helgen skulle igentligen tillbringats i Halmstad men så kom det snö och efter att ha drattat i diket i förra veckan så var det inte direkt lockande att ge sig ut på en långtur med ungar och mitt virriga JAG ;)







Så ordet röja kan man väl sammanfatta denna helgen med, och måla...äntligen har vi börjat måla vårt köksbord, en grundning och det första lagret färg är på, hoppas att Hans kanske får gjort en andra gång ikväll när ungarna sover och medans jag är @work.







Vi hann även med lite tolkning efter Oscar, Alvin var eld och lågor, åka pulka hur länge som helst och snabbt snabbt snabbt! och sen lite välförtjänt glögg och pepparkaksmys i stallet bredvid en gott tuggande häst...det är LIVSKVALITE!!!







Låg förra veckan, denna veckan pirrig!! Det är saker i görningen, men inget som ja kan prata om än :) spännanade är det iallafall...


Pissarna växer och har börjat bråka med varann, supersött!

Så här mysigt har vi det just idag, nyuppsatta julgardiner, imma på rutan och SNÖ som lugnt dalar ner...snart åker stakarna upp, adventspyntet och allt som gör mysfaktorn superhög!! Klart en av de bästa tiderna på året....

1 kommentar:

Botchow sa...

Mennnnn, gor mej inte sa nyfiken!!! Kan du itne beratta for mej! Jag vill ju veta!