måndag 28 juni 2010

Sjuk...

..men de har ju inte ja tid me, så de skiter ja i!

Höskörden är i full gång, första stycket bärgat och nästan resten slaget så nu hålls alla tummar som går för att regnet ska hålla sig låååång borta =)

Midsommarhelgen var lång och skön, fredagen hade vi tänkt fira i Dalen men vi hittade aldrig några tider när de börja så vi tänkte ta Hålta istället, men tiden räckte inte till så det fick bli Kvarnen i Kungälv istället, första gången vi var där och riktigt mysigt blev det. Inga bilder dock eftersom kameran var urladdad ILLA!!
Sen bar det av till Vitsten där vi firade midommar med bästaste Milli, Fridis och Britt (som var på finbesök) =) och en massa fler i och för sig...
Dagen efter tog vi oss en tur till Stocken camping, efter att vi sagt hejdå till nattgästen Saris, där hälsa vi på mamma och pappa som firat midsommar i husvagnen, jag fick återigen husvagnscravings och var yr i luckan av glädje. JAG VILL HA EN EGEN HUSVAGN!! Då bestämde vi oss...snart, snaaart =)
Sen tog vi sista chansen att umgås lite med Brittan som barna numer kallar henne =) myys i fästningsparken med picnic och massa tjöt. Sen var det hem och svida om för att bärga årets första hö...

En perfekt helg med andra ord...

Inga kommentarer: